ПАМ’ЯТІ КОЛЕГИ

 

Втрата у херсонській журналістиці… На 79-му році життя пішов від нас у інші світи знаний журналіст, член НСЖУ Григорій Григорович КРИВЕЦЬ.

Народився і виріс він на Чернігівщині. До газетярської справи, яка стала його справжнім покликанням, долучився не одразу. Після закінчення медучилища протягом 6 років працював фельдшером. Потім було навчання на факультеті журналістики Львівського державного університету, після закінчення якого Григорій Григорович тривалий час працював у газеті «Молодогвардієць» у Луганську.

Переїхавши до Херсона, став власкором обласної газети «Наддніпрянська правда». Завдяки високому професіоналізму завоював тут авторитет і повагу у читачів та колег. Тому подальше кар’єрне зростання досвідченого журналіста було цілком прогнозованим. Із 1974 по 1982 рр. Г. Г. Кривець – на відповідальній посаді редактора херсонської обласної молодіжної газети «Ленінський прапор» (нині «Новий день»). Обирався членом правління обласної журналістської організації. Потім знову була робота у «Наддніпрянці», обов’язки власкора в «Укрінформі». Журналістиці віддавав свій життєвий досвід, глибокі знання, душевні пориви, щедро допомагав освоїтися у нелегкій і відповідальній професії молодим.

Був Григорій Григорович людиною скромною, порядною, відповідальною та працьовитою. Таким і залишиться назавжди у серцях всіх, хто працював з ним, знав цю непересічну людину.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Григорія Григоровича з приводу непоправної втрати.

Вічна пам’ять тобі, колего!

Правління Херсонської обласної

організації НСЖУ.