Перший відкритий конкурс-фестиваль українського слова «Відлуння душі» пам’яті Наталі Коломієць

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у І відкритому конкурсі-фестивалі українського слова «Відлуння душі» пам’яті Наталі Коломієць, який відбудеться 2-3 вересня поточного року на березі Чорного моря у селі Приморському (Більшовик) Круглоозерської сільської ради Голопристанського району Херсонської області.

 Ви зможете поєднати корисне з приємним і отримати море задоволень на початку оксамитового сезону. За найдешевші ціни ви зможете поселитися і поселити свої колективи (чи окремих виконавців) у пансіонатах, які гостинно чекатимуть на Вас. Доступне харчування приємно здивує Вас. Ціни за харчування також не кусаються. Також ви зможете вдосталь поласувати кавунами та іншою сільгосппродукцією, яка у  Голопристанському районі є найдешевшою.

Якісний звук допоможе розкритися таланту читця, який виконуватиме два українські патріотичні твори, один з яких бажано  за авторством Наталі Коломієць, або ж таланту вокаліста (вокального колективу), який заспіває два твори на патріотичну тему, один з яких бажано на слова Наталі Коломієць.

Ми чекаємо на Вас! І сподіваємося, що в рік 25-річчя Незалежності України на морському кордоні держави ми продемонструємо патріотичну єдність. Слава Україні!

Телефони для довідок (05539) 2-64-65, 2-25-90, або  066-58-50-767 (Олег Васильович  Олексюк), gopri-kultura@meta.ua

З повагою,

Начальник відділу культури

Голопристанської районної державної адміністрації

О.В. Олексюк

 


 

Для бажаючих взяти участь у відкритому конкурсі-фестивалі українського слова «Відлуння душі» пам’яті Наталі  Коломієць додатково повідомляємо, що  тексти пісень та поезій Наталі Коломієць можно знайти на сайті відділу культури Голопристанської районної державної адміністрації  www.gopri-kultura.pro.kherson.ua  у розділі «Відлуння душі». Розділ буде постійно доповнюватися додатковими матеріалами, які допоможуть Вам якісно підготуватися до участі у зазначеному конкурсі-фестивалі.

Заявки просимо надсилати вже зараз, не зволікати, дедлайн до 29 серпня 2016 року.