Шановні херсонці та гості Таврійського краю!

Запрошуємо Вас 5 січня 2021 року з 11.00 до актової зали (IV поверх) Херсонської обласної книгозбірні імені Олеся Гончара взяти участь у першому культурно-просвітницькому заході в рамках нового проєкту «Дебют у Гончарівці». Ви матимете змогу почути і побачити юних акторів, обдарованих співаків та музикантів, побувати на прем’єрі пісні,  на презентації першої поетичної збірки Тетяни Leontievoi «В обіймах краси» та першої виставки фоторобіт молодої херсонської тележурналістки, фотохудожника та режисера Олени Протопопової. Ми чекаємо на Вас! Не забудьте, що при собі необхідно мати захисну медичну маску та гарний настрій.

А також просимо пам’ятати, що ми сподіваємося після  локдауну продовжити щотижневі зустрічі з молодими талантами та юними обдаруваннями Херсонщини в рамках проєкту «Дебют у Гончарівці». Тож якщо Ви знаєте про таких особистостях у вашому селі чи місті, або ж самі відчуваєте у собі сили креативної особистості і маєте певні здобутки в галузі культури, ласкаво просимо на наш новий проєкт «Дебют у Гончарівці», попередньо заповнивши анкету претендента на участь у зазначеному проєкті. Заповнені анкети просимо надсилати на електронну пошту: olihounb@gmail.com

                                                 Анкета

претендента на участь у проєкті «Дебют у Гончарівці»

 

Ім’я ________________________________________________

Прізвище ___________________________________________

Дата народження: _____________________________________

Номер мобільного телефону : ____________________________

E-mail:________________________________________________

Вид мистецтва: _________________________________________

Протягом тижня після того, як надійде лист з Вашою анкетою, ми Вам надано відповідь щодо Вашої участі у зазначеному проєкті.

Для уточнення просимо звертатися до контактної особи

Олексюка Олега Васильовича за номером телефону:

066-58-50-767

або ж на E-mail:  olihounb@gmail.com

 

 

Автор статті: